Video animacija i produkcija

VIDEO

“Online video is the Swiss army knife of internet marketing. It really can be used all over the customer lifecycle, whether it’s customer service, marketing, or even recruitment.”

Video marketing

Ukratko online video marketing je strategija u marketingu koja koristi videozapise kako bi učinkovito komunicirali s publikom o vašem brandu, proizvodu ili usluzi.

Zašto trebate koristiti video marketing?

  1. Video povećava prodaju i konverziju. Istraživanje je pokazalo da dodavanje „product videa“ na vašu početnu stranicu može povećati konverziju za 80%
  2. Video pomaže izgraditi povjerenje i pouzdanost vašeg branda. Kad se klijenti uključe u vaš video, oni vide ljudsku stranu vašeg biznisa. 57% korisnika kaže da im video daje više pouzdanja da bi kupili nešto online.
  3. Video pomaže poboljšati SEO (Zašto je SEO važan?). Video vam pomaže da posjetitelji provedu više vremena na vašoj web stranici. Dok neko provodi više vremena na vašoj stranici to daje signal tražilicama da vaša stranica ima dobar sadržaj. Vi ćete se 53 puta više vjerojatnije pojaviti na prvi na google-u ako imati video ugrađen na vašu stranicu.
  4. Videosadržaj funkcionira odlična sa mobilnim korisnicima. YouTube izvješće je pokazalo da se mobilni video poveća za 100% svake godine. Zbog toga što ljudi vole gledati videozapise dok su u pokretu, te se broj korisnika smartphonea povećava pa s time i publika je sve veća.
  5. Explainer Video je jedan od najučinkovitijih načina za objasniti novi proizvod, uslugu ili prenijeti poruku.

 

Video animacija / Video reklama

Color box – Kreativna industrija from Color Box – kreativna industrija on Vimeo.