ALL IN – business paket – PAMETNI MARKETING

Marketing

Nudimo Vam komplet usluga vođenja marketinga za Vašu tvrtku,obrt, udrugu, projekt itd. Da li da ste tek novootvoreni poslovni subjekt ili ste više godina u poslovnom svijetu, u suradnji s Vama razvijamo Vaše marekting aktivnosti i poziciniramo Vas korak ispred Vaše konkurencije.

ŠTO SADRŽI ALL IN – business paket?
Ovaj paket sadrži sve dolje navedene usluge koje naša tvrtka nudi od izrade web stranice, izrada promotivnih materijala, tisak, vođenje content marketinga, održavanje web stranice, društvenih mreža, newslettera, izrada promo videa, kratkih animiranih reklama itd.

CIJENA ALL IN business paketa?
Prednost ovoga paketa je da s Vama dogovorimo marketing plan, aktivnosti, prijedloge, očekivane rezultate, a Vi sami odredite prihvatljiv Vam mjesečni iznos (paušal).

NAJVEĆE PREDNOSTI PAKETA

OMJER ULOŽENOG I DOBIVENOG…
Kao što smo rekli sami odredite prihvatljiv Vam mjesečni paušal na razdoblje od 3,6,12 mjeseci. Isplativije je uzeti našu agenciju da Vam vodi cjelokupan marketing nego da zaposlite jednog “marketing stručnjaka” koji će Vam realno od svih naših usluga moći obaviti 15% njih, dok ćete ostale usluge morati dodatno plaćati.

SVJEŽE IDEJE U KORAK SA SVJETSKIM TRENDOVIMA…
Konstanto pratimo najinovativnije svjetske trendove kako bi naši stalni i budući klijenti uvijek bili korak ispred svoje konkurencije. To možete prepoznati iz našeg portfolia radova.

PROFESIONALNOST & POUZDANOST…
Naše dugodišnje iskustvo, nagrade i zadovoljni klijente dokaz su naše predanosti i profesionalnosti u obavljanju posla. U to se možete uvjerite sami i dogovoriti s nama sastanak da se sami uvjerite i u prednosti naše kreativne usluge.

Podijeli ovaj članakShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email