Izrada web stranica

Što je uopće web stranica?

Web stranica, web sajt, internet stranica ili kako god ju želite nazvati je skup web stranica, uključujući multimedijski sadržaj, uobičajeno indentificran sa domenom i objavljena na bar jednom web serveru. Web stranica je dostupna publici preko Internet Protocol (IP) Network, kao što je Internet.

 

Izrada web stranica

Web dizajn

Dizajn web stranice će utjecati na posjetitelja da ostane i klikne na nešto što ga zanima ili će jednostavno napustiti stranicu. Kvalitetan web dizajn će morati izgraditi povjerenje, imati smisla i dopustiti posjetiteljima da nađu što žele brzo i jednostavno dok rade ono što vi želite.

WordPress

WordPress je najpopularniji open source Content Managment System ( CMS ) koji se koristi u više od 73 milijuna web stranica. Zašto je wordpress tako popularan?

izrada web stranice

  1. Jednostavan je za korištenje – wordpress je vrlo jednostavan za korištenje i dolazi sa inovativnim korisničkim sučeljem. Dodavanje novih stranica, blog objava, slika itd. na regularnoj bazi je mačji kašalj i može se napraviti dosta brzo. Zbog toga što je ta tehnologija tako jednostavna, vrijeme potrošeno na formatiranje je uvelike umanjeno.
  2. Upravljajte vašom web stranicom sa bilo kojeg računala – wordpress je baziran na internet preglednicima. Možete se ulogirat i upravljat vašom web stranicom sa bilo kojeg računala koji je povezan na internet.
  3. Ne trebate znate programirati da bi sami promijenili sliku ili tekst – WordPress je sustav koji ne zahtjeva HTML editor kao što je Dreamweaver ili Sublime text. Možete sami objaviti novi tekst, sliku, formatirati tekst, uploadat dokumente, videozapise itd. bez potrebe za znanjem programiranja ili FTP softwareom.
  4. Tražilice vole WordPress – kod koji stoji iza wordpressa je jednostavan i uredan, što čini lagan zadatak tražilacama da čitaju vašu stranicu i gledaju sadržaj sa nje. Nadalje, svaka stranica, post i slika mogu imati vlastiti meta tag ključne riječi, opis i naslov te mogu biti optimizirane za specifične ključne riječi. Što dovodi do preciznosti u optimatizaciji tražilice (SEO – pročitaj više o tome)
  5. Imate kontrolu vaše webstranice – ne morate čekati nas da vam promjenimo neki sadržaj na stranici već to možete napraviti sami kad god to želite
  6. Vaša stranica će rasti kako raste vaše posao – možete imati stotine stranica i objava na vašoj web stranici a performance web stranice neće biti kompromitirane.

Izrada web stranica cijena

Cijena izrade web stranice ovisi o veličini same stranice, cijena varira o zahtjevu i kompleksnosti same web stranice. Za okvirnu cijenu nam se možete javiti na naš mail info@colorbox.hr . Web hosting i domenu možete kupiti sami, a također možemo i mi odraditi to za vas.